Johanna och Robert

"Lördagen den 21 juli 2012 skulle det ske. Då skulle vi gifta oss. Frieriet som utspelade sig på ett hotellrum med utsikt över söder i Stockholm gick galant och nu startade en gigantisk planeringsperiod. Att planera bröllop skulle visa sig bli ett halvtidsarbete.

Vi hade en grundstruktur på hur vi ville att vårt bröllop skulle gestalta sig och vårt måtto var "Allt kan man påverka utom vädret". Inget fick gå fel och nu skulle det bli bra in i minsta detalj. Här insåg vi på ett tidigt stadium att Calligraphen står för det vi önskar på vår stora dag. Nämligen kvalitet och djup kunskap om detaljer.

Vår tanke var att från den dagen man fick ett save-thedatekort så skulle man som gäst känna igen sig genom hela bröllopet. Inbjudningskort, festprogram, placeringskort etc skulle ha en rosa ton med samma grafiska profil. Den röda tråden döpte vi till den rosa tråden. Vår färg och vårt bröllop.

Festlokalen på anrika Bergalid i Falun dukades upp dagen innan bröllopet. Stolar, bord, dukning var nu på plats. En sådan enkel sak som att en vanlig stol förvandlas till något helt annat med vita överdrag och rosa stolsrosetter förgyllde rummet. All planering var nu verklighet. Nu fanns varken mer tid eller energi att ändra på något. Med den vetskapen kändes det extra tryggt att ha allt på plats vad gällde dekorationen. För hur det än är så ligger det något i det gamla uttrycket "first impression lasts".

Bröllopet hölls i Svärdsjö kyrka. Det var en strålande sommardag med vita bomullsmoln på himlen. Hela veckan innan bröllopet regnade det, veckan efter bröllopsdagen regnade det. Men JUST den dagen sken solen över oss, Svärdsjö och Falun. Vigseln inleddes av en solist som sjöng och spelade Carolas Evighet i egen tappning. Bakom honom kom brudparet med brudnäbbar, tärnor och bestman. Efter sång och avlagda löften väntade gästerna utanför kyrkan. Såpbubblorna svävade och ett lyckligt brudpar minglade med familj och vänner innan det var dags för avfärd mot festlokalen och kvällens middag.

Då många av gästerna var långväga hade vi tryckt upp en vägvisningsskylt som visade platsen för bröllopsfesten. En rolig detalj som uppskattades. Sist till Bergalid anlände brudparet i en vit limousin. Sedan väntade den traditionella brudskålen, varpå vi tillsammans gick in i festlokalen. I entrén fick gästerna information via en stor fin placeringsskylt om var de skulle sitta. På borden fann de sedan placeringskort som många tog hem som kärt minne. I festprogrammet kunde man läsa information om festlokalen, middagen, gästerna, brudparet och annat smått och gott. Allt i samma anda som det första kortet som kom hem i brevlådan sex månader innan den stora dagen.

Vi hade en fantastisk dag. Helt perfekt. Vi är så glada att vi haft Calligraphen som hjälp och stöd genom hela processen. Den "rosa tråden" blev uppskattad och vi rekommenderar verkligen Calligraphen till er som står i färd att gifta er. "

Johanna och Robert valde

Pink Vogue, save-the-date
Pink Vogue, inbjudningskort 125 x 185
Pink Vogue, placeringskort
Kaffeservetter, rosa
Banderoll, vägskylt
Festprogram uniwue levigato vit
Etiketter till såpbubblor
Vigselprogram Levigato vit 115 x 175
Såpbubblor, brudpar
Pärlemorballong, vit
Pärlemorballong, rosa
Paraply, unisex vit
Satinband rosa, 9 mm
Stolsrosett, rosa
Satinband rosa 16 mm