Elina & Thomas


"Vi ville att vårt bröllop skulle vara modernt och stilrent och det var viktigt för oss att alla detaljerna i vårt bröllop var enhetliga med det större konceptet. Svartvita trycksaker i serien Ebony Style passade vårt bröllop perfekt. I den serien ingår placeringskort samt inbjudningskort i två olika storlekar. Genom att använda olika kortstorlekar kreativt skapade vi en helhet som hängde ihop från början till slut.

Medan vi använde kort i storlek 125x185 mm som inbjudningskort och fototackkort, använde vi kort i storlek 104x210 mm som kyrkoprogram. Vi beställde till och med samma svarta band som korten har och använde det runt servetterna på bröllopsmottagningen.

Det finns ett och annat att göra när man organiserar ett bröllop. Att vi anlitade Calligraphen för att göra våra trycksaker underlättade det hela och gav oss mer tid att koncentrera oss på andra detaljer runt vårt bröllop. Vi fick alltid ett personligt och proffsigt bemötande och snabb leverans. Dessutom blev trycksakerna helt perfekta! "

Foto: Janne Miettinen (www.jannemiettinen.fi)

Elina & Thomas valde:

Kort, ebony style
Placeringskort, ebony style
Satinband, svart