Åsa och Kenneth

"Det viktigaste för oss var helhetsintrycket. Basen för våra färger denna dag skulle vara jordnära med olika ljusa nyanser (vitt, vanilj och sand).

Vi valde en hel serie med inbjudningskort, vigselprogram, festprogram, placeringskort och tackkort där färgerna kom igen, liksom designen och typografin, som dessutom var personliga för oss. Vårt kort hade t ex ett hjärta ritat i sanden och det var på stranden vi träffades. Alla blomsterarrangemang i kyrkan, festlokalens fönster, bord och båge samt buketter tog även upp samma tema med stranden och där rosorna var aningen sandfärgade. Allt detta tillsammans med en nyans av vanilj. Det blev mycket lyckat!

När vi skulle välja inbjudningskort insåg vi att vi därmed också lade ribban. Vi lade ribban högt. Inbjudningskortet var lyxigt och elegant med en transparent inlaga, guldtråd och tillsammans med typsnittet Cezanne blev det närapå antikt! Inbjudningskortet gjorde också sensation. Det var bara att fortsätta i samma anda.

Tillsammans med Calligraphen planerades övriga detaljer. Det var enkelt att både se och beställa ur katalogen. Vi beställde rosenblad i tyg som näbbarna skulle strö i kyrkan, rispåsar till gästerna, som är lätt att glömma, placeringskorthållare, toastmasterklocka, kameror till varje bord, små vita presentaskar med vaniljfärgat satinband som fylldes med två chokladpraliner i formen av hjärtan, vaniljfärgat satinband till blomsterarrangemang i kyrkan och linneservetter, kaffeservetter med våra namn och "brudpar" på tårtan. Hela tiden var det en kreativ process där Calligraphens kunskap och framförallt engagemang var till mycket stor hjälp.

Bröllopsmiddagen blev oerhört lyckad med god mat, många både spirituella och roliga tal och underhållning. En oförglömlig kväll. Våra gäster har samtliga, efteråt framfört på olika sätt en uppskattning över hur väl allt var arrangerat. Det upplevdes så personligt och genomtänkt. Vi själva var också väldigt nöjda, vi fick det bröllop som vi verkligen ville ha och mer därtill."

Foto: Fotograf Marie -med passion för ögonblicket! SVEDALA www.fotograf-marie.se

Åsa och Kenneth valde

Reflections, inbjudningskort
Kuvert med vaxsigill i guld och tryckt returadress
Reflections, vigselprogram
Cellofanpåse med ris och satinband
Rosenblad, vita
Strumpeband, blått
Festprogram, metallic vanilj
Placeringskort, metallic vanilj
Bröllopskamera, Love
Tårtfigur, I min famn
Toastmasterklocka, guld, med gravering
Ask, liten, med tryck
Satinband, vanilj
Placeringskortshållare, guld
Kaffeservett, vanilj, med tryck
Metallicpenna, guld
Sedelklämma med gravering