Dekorera med band

Här hittar du inspiration med olika produkter som är dekorerade med band.

Inspiration band
Med band och självhäftande etiketter med tryck blir såpbubblorna både personliga och en dekoration. Välj färg/er på bandet och trycket som matchar ert bröllop.
Inspiration band
Flera askar stängs med hjälp av ett band. En rosett eller en knut är en fin detalj som ger asken det lilla extra. Matcha gärna med ett innehåll i passande färg för att ge ett genomtänkt och snyggt intryck.
Inspiration band
Låt brudnäbbarna kasta blomblad på vigselplatsen. Då kommer en blomsterkorg väl till pass. Den finns i både vit och naturvit och har satinbandsrosetter i valfri färg på båda sidor om handtaget.
Inspiration band
Bjud in till ert bröllop med ett inbjudningskort med band. Bandet är en fin dekoration på kortet och ett utmärkt tillfälle att plocka upp er temafärg redan från start. På bilden ser du inbjudningskortet White simplicity med lila band, tryckt med layout modern 7 i lila.
Inspiration band
Snoddar är bra både för dekoration och för att fästa etiketter eller annat med. Här ses rosa snodd på stavsåpbubblor. Välj den färg på snodd som passar ert bröllop bäst.
Inspiration band
De vackra satinbanden finns i en mängd olika färger. Oftast går de även att matcha med tryckets färg, vilket ger en mycket snygg helhet. Välj den färg som passar ert bröllop bäst. På bilden ser du Mon amour med vinrött band, tryckt med layout modern 3D i vinrött.
Inspiration band
Stora askar med ett hjärtformat "titthål" i locket blir extra fina med ett band som dekoration. Matcha bandet med dukningen och/eller innehållet för ett matchat och snyggt intryck.
Inspiration band
Ett vackert satinband i ljusblått förhöjer intrycket av den fina asken och lägger till färg.
Inspiration band
Om guld är en av era temafärger kanske ni kan lockas av kombinationen av pussklockor i guldfärg och ett matchande guldband. Till pussklockorna finns etiketter med och utan tryck.
Inspiration band
Fyll nätknyten med godis och dekorera med ett personligt tryckt satinband. Bandet trycks med era namn och ert vigseldatum. Välj bland många olika färger på satinbandet.
Inspiration band
Skira, vackra organzaband i många olika färger. En vacker rosett på en ask förhöjer intrycket och lägger till färg. Här visas asken Cono i vitt med ett ljusgrönt sidenband. Servetten är dekorerad med ett brett grosgrain-band i salviagrönt.
Inspiration band
Annorlunda askar i form av brud och brudgum. Knyt ett fint satinband med vita prickar på brudasken. De prickiga banden finns i ett antal olika färger.
Inspiration band
En något större ask som du dekorerar med ett skirt organzaband. Här visas asken med ett band i fuchsia.
Inspiration band
Knyt fast etiketter på flaskorna med såpbubblor med ett prickigt satinband i rosa. Smakfullt och läckert.
Inspiration band
Det eleganta kortet Florence försluts på ett smakfullt sätt med ett skirt organzaband. Du väljer fritt bland många olika färger på bandet. Här visas ett band i blått.
Inspiration band
Söta små cellofanpåsar fyllda med hjärtformat ris. De levereras klara med ett satinband knutet i en vacker rosett. Här med ett satinband i rött. Följ upp ert färgtema och välj bland många olika färger.
Inspiration band
Använd ett brett grosgrainband och fäst runt servetten som dekoration. En elegant och snygg variant på servettring som dessutom tillför en färg som matchar dukningen.
Inspiration band
Ett brett grosgrain-band fäst runt vasen blir en smakfull dekoration som matchar den övriga dukningen. Välj bland många olika färger på banden.
Inspiration band
3 mm satinband kan du använda för att dekorera med, men de passar också utmärkt att fästa inlagan i vigselprogram med, som ovan. På bilden syns salvia satinband på vigselprogram i vit metallic, aqua satinband på aqua levigato, lila satinband på vit levigato och kiwi satinband på lime levigato.