Så handlar du

1. Sök fram de kort eller tillbehör du vill beställa genom att söka på eller filtrera på namn eller artikelnummer i sökrutan.

2. Välj de produkter du vill beställa tillsammans med eventuella val av exv. tryckfärg, layout mm.

3. Välj sen att klicka på symbolen med kundvagnen.

4. Vill du handla fler produkter klickar du på "Handla vidare" och söker upp nästa kort eller tillbehör som du lägger i kundvagnen osv.

5. När du är nöjd med innehållet i din kundvagn klickar du på "Till kassan".

6. I nästa steg väljer du att "Logga in" (om du har handlat tidigare) eller "Skapa ett konto" (om du är ny kund). I kassan kan du korrigera innehållet i kundvagnen innan du slutför köpet.

7. När du har slutfört köpet har du möjlighet att välja betalsätt, aviseringssätt och leveranssätt. När beställningen är mottagen skickas en orderbekräftelse till angiven e-mailadress.

8. Beställer du som företag, handlar du alltid mot faktura.


Korrektur

Korrektur innebär att du själv läser igenom texten för att se att den är rättstavad och att allt stämmer, så att ni är nöjda.

Ett korrektur kan om du så önskar skickas till dig med e-post. Korrekturet kostar 29:-. Efter att du mottagit korrekturet så ingår dina första ändringar kostnadsfritt. Önskar du fler korrektur och ändringar så kommer du att debiteras en originalarbetskostnad (f.n. 650:-/tim).

OBS! Oavsett vilket språk din text är på så är det din skyldighet att kontrollera stavning etc. Calligraphen tar inget ansvar för fel på texter om korrekturet godkänts.