Leverans och fraktkostnad


Snabb leverans

Ordern skickas normalt från oss inom 1-5 arbetsdagar efter att vi fått din beställning eller att vi fått godkännande av korrektur. Ordern levereras med posten 1-2 arbetsdagar senare. Specialbeställningar tar lite längre tid. För foliering och prägling av kort, tryck av insidor till festprogram, samt tryck av layout på servetter, är leveranstiden 5-10 arbetsdagar.

Exempel, Vi får din beställning eller ditt godkännande av korrektur på måndag före kl 12.00. Ordern skickas då från oss senast på fredag. Du kan hämta ditt paket på Postens närmaste serviceställe 1-2 arbetsdagar senare.

Leveransavisering från posten sker via SMS eller brev.
Order expedieras endast till svenska adresser.

Försening och delleverans

Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt men ibland kan dessvärre förseningar uppstå. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar. Drabbas vi av förseningar brukar det inte röra sig om många dagar. När produkten har nått oss prioriteras den i packningen och skickas så snart som möjligt vidare till dig.

SMS-avisering

Samma dag ditt paket anländer till Postens Serviceställe skickas SMS-avin till det mobilnumret som du har angivit. För att lösa ut din beställning ta med dig mobiltelefonen med det sparade sms-aviseringen och din legitimation till det anvisade servicestället. Genom att välja SMS-avisering förkortar du leveranstiden av din beställning med minst en leveransdag.
OBS! Vid valt aviseringssätt sms-avisering skickas ingen pappersavi hem till dig.

Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet utan kostnad.

Calligraphen International AB
Organisationsnummer: 556943-5166

Fraktkostnad

På alla order tillkommer 59 kronor i frakt oavsett vikt. Undantag vid beställning av paraply, då fraktkostanden är 69 kr.
Vid ett ordervärde på 900 kronor eller mer bjuder vi på fraktkostnaden.