SPECIALISTER PÅ TRYCK

 KUNGLIG HOVLEVERANTÖR

 LÅNG ERFARENHET

 100% NÖJDHETSGARANTI

 SNABBA LEVERANSER

 ENHETSFRAKT 59 KRONOR

 GRATIS PROVER & KATALOG


Victoria och Daniel

Vi valde Calligraphen

Se hur andra brudpar gjorde till sitt bröllop.


Vi valde Calligraphen

Se hur Linda Blom och andra kunder gjorde till dopet.


Vi valde Calligraphen

Se hur Blondinbella gjorde till sin födelsedagsfest.


Vi valde Calligraphen

Se hur Marco gjorde till sin student.

Med Calligraphen får du många fördelar
Snabba leveranser

Leverans sker normalt från oss inom 1-5 arbetsdagar efter det vi mottagit din order eller fått godkännande av korrektur. Specialbeställningar kan ta lite längre tid. För foliering och prägling av kort är leveranstiden 5-10 arbetsdagar.

Specialister på tryck och skapande 

Vi är specialister på olika trycktekniker; färgtryck, foliering, prägling mm som skapar ett personligt och exklusivt uttryck för er som vill ha det. Dessutom erbjuder vi en rad tjänster som montering av band, limning av passepartouter, adressering och frankering av kuvert mm. Allt handgjort med vår professionella omsorg.

Läs mer om våra tryckmöjligheter


Kunglig Hovleverantör

Calligraphen AB är Kunglig Hovleverantör och vi har bland annat samarbetat med hovet i samband med Victoria och Daniels bröllop.

Läs mer här

Lång erfarenhet

Efter mer än 20 år i bröllopsbranschen har vi lång och gedigen erfarenhet. Vår kunniga och engagerade personal kommer att se till att din order tas om hand på bästa sätt så att du ska känna dig nöjd.


100% nöjdhetsgaranti

Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar på alla produkter, även på produkter med tryck och gravyr. Du ska vara helt nöjd, annars får du pengarna tillbaka.

Läs vår köpinformation


Enhetsfrakt 59 kronor

På alla beställningar tillkommer endast 59 kronor i frakt oavsett vikt. Vid ett ordervärde på 900 kronor eller mer bjuder vi på fraktkostnaden.


Katalog och gratis prover

Välj upp till tre gratis prover på kort för att kunna se och känna på de du tycker om.

Här kan du beställa prover på kort och servetter

Det går också bra att beställa prover på askar, band, organzapåsar mm för att kunna se att färgen överensstämmer med dina förväntningar. Du kan också beställa prover på tryckfärger och foliefärger. Kontakta då vår kundservice via kundservice@calligraphen.se.