Inbjudningskort, Summer Day i gruppen FEST & HÖGTIDER / STUDENT / Alla kort till studenten / Inbjudningskort student hos Calligraphen i Munkfors AB (set81077nv)
Inbjudningskort, Summer Day

Inbjudningskort, Summer Day

33.80 kr
Betyg på Inbjudningskort, Summer Day i gruppen FEST & HÖGTIDER / STUDENT / Alla kort till studenten / Inbjudningskort student hos Calligraphen i Munkfors AB
Antal:
Summer Day passar alldeles utmärkt till din studentinbjudan, eller inbjudan till annan högtidlighet. Det är ett modernt, fräscht kort som består av ett undre vitt kort i kraftig hög kvalité, ett lika kraftigt vitt toppkort, ett ljusgult brett, ribbat band och ett satinband i blått. Texten trycks på det vita övre kortet. Välj den design du tycker bäst om för den slutgiltiga touchen om du vill ha dina kort tryckta. Välj mellan ett stående kort med banden upptill, ett stående kort med banden nertill och ett liggande kort.

Montering ingår ej i priset, men kan väljas till. I monteringen ingår limning av det övre kortet på det undre, limning av det breda dekorbandet, samt knytning av det smala satinbandet. Vill du hellre montera korten själv rekommenderar vi vår praktiska dubbelhäftande tejp som underlättar jobbet för dig. Kortet har måttet 125x185 mm. Vikt på komplett kort ca 15 gr exkl. kuvert.
Art.nr 81077nv
Läs mer

Artikel

inbjudningskort, summer day, 125x185 mm
33.80 kr

Välj tryck, inbjudan

Ej vald
0 kr
Tryck av design
Priset är en engångskostnad för att trycka alla kort.
520 kr

Välj montering

Ej vald
0 kr
Montering per st
5.20 kr

Kuvert, returadress, adressering

Ej vald
0 kr
Kuvert, vitt, 200 x 138 mm
Klicka i knappen och ange antal kuvert ni önskar beställa i rutan.    
fr. 3.90 kr
space
Välj tryck, inbjudan:

space
Välj montering:

space
Kuvert, returadress, adressering:

space
Antal:

Spara som favorit