| | Calligraphen.se

Inbjudningskort, Pink Dream i gruppen DOP & KALAS / Kort till dop & kalas / Inbjudningskort hos Calligraphen i Munkfors AB (set81072nv_baby)
Inbjudningskort, Pink Dream

Inbjudningskort, Pink Dream

26 kr
Betyg på Inbjudningskort, Pink Dream i gruppen DOP & KALAS / Kort till dop & kalas / Inbjudningskort hos Calligraphen i Munkfors AB
Antal:
Pink Dream är ett modernt, fräscht kort som består av ett undre rosa kort i kraftig hög kvalité, ett lika kraftigt vitt toppkort, ett rosa brett, ribbat band och ett satinband i rosa eller vitt. Texten trycks på det vita övre kortet. Välj den design du tycker bäst om för den slutgiltiga touchen om du vill ha dina kort tryckta. Välj mellan ett stående kort med banden upptill, ett stående kort med banden nertill och ett liggande kort.

Montering ingår ej i priset, men kan väljas till. I monteringen ingår limning av det övre kortet på det undre, limning av det breda dekorbandet, samt knytning av det smala satinbandet. Vill du hellre montera korten själv rekommenderar vi vår praktiska dubbelhäftande tejp som underlättar jobbet för dig. Kortet har måtten 125x185 mm.
Vikt på komplett kort ca 15 gr exkl. kuvert.

Art.nr: 81072nv
Läs mer
    • Färg på smalt band 81072nv
    • rosa rosa
      vit vit

Artikel

26 kr

Välj tryck, inbjudan

Ej vald
Tryck av design
400 kr

Välj montering

Ej vald
Montering 4 kr / st
4 kr

Kuvert, returadress, adressering

Ej vald
Kuvert, vitt, 200 x 138 mm
Klicka i knappen och ange antal kuvert ni önskar beställa i rutan.    
fr. 3 kr
space
Välj tryck, inbjudan:

space
Välj montering:

space
Kuvert, returadress, adressering:

space
Antal:

Spara som favorit